Salı, Aralık 11, 2012

Kadınlarda Çekişme, Erkeklerde İsveç Farkı

11 Aralık Notları

KARLSTAD, İSVEÇ

Nils Filmer

     Round Robin maçları devam ederken artık güç dengeleri de yavaş yavaş belirlenmeye başladı.. Group A seviyesinde erkeklerde İsveç oynadığı 6 maçın tamamını kazandı.. Kadınlarda ise şu andaki geçiçi sıralamada üç ülke birinciliği paylaşıyor; İsveç, Norveç ve Rusya.. Her birinin tek mağlubiyeti var..

Group B kategorisinde ise erkeklerde sivrilen takımlar şu ana kadar İngiltere, İtalya ve Finlandiya olurken; kadınlarda Norveç 7'de 7 yaptı, Estonya ve Avusturya da onları takip ediyorlar..

Danimarka, İskoçya'ya karşı sayı ararken.

İlk 4'e girerek play-off bileti almaya çalışan takımlarımız arasında Kadınlar'ın şansı Erkek takımımıza göre bir parça daha fazla görünüyor.. Şu anda Kadın Milli Takımımız 5. sırada yer alıyor.. Hammer ile başladıkları tek maçı kazanırlarken, kalan 6 maçta rakip hammer ile başlamış ve dağılım 3 galibiyet 3 de yenilgi..

Son 2 sıranın yeniden Kategori C'ye düşeceği mücadelelerde Erkek takımımız ilk 2'ye girmek zorunda ama bu şansını mucizelere bıraktı.. Erkek takımımızla ilgili enteresan bir istatistik; hammer bile başladığı 3 maçı da kaybeden milliler, rakibin hammer ile başladığı 2 maçı ise kazandı..

Az önce tamamlanan karşılaşmada Erkekler Estonya ile yaptığı maçı 9-1 kaybettiler.. Saat 21:00'da ise Kızlar İngiltere ile oynayacak..

2 yorum: