Perşembe, Haziran 06, 2013

Capulcuyuz Gururluyuz:

Basbakan sureci yanlis yonetti, yine kendisine hakim olamadi ve birkac capulcu diye agzindan kacirdi sinirle.. Bu, direnisin 1 numarali motivasyon araci oldu.. Simdi herkes bagiriyor, gururluyuz cunku capulcuyuz..

Ulusal medyanin uyudugu ve daha da kotusu uyuttugu bir donemde, sosyal medyayla sahlanan yaratici, esprili, ve ulkesini seven gencler ulkeye bahar havasini getirdiler..Istedikleri sadece, bizi diger canlilardan ayiran ozellik olan insan haklarimizi, vatandaslik haklarimizi kisitlamak isteyen yonetimlerin beynine sen bizi yonetiyorsan ben var oldugum icindir dusuncesini sokmaktir..


Gezi Parki'ndaki agaclari kesip yerine sanki yeterince yokmus gibi AVM yapmak isteyenler, o agaclarin koklerinin Gezi Direniscileri vasitasiyla Turkiye Cumhuriyeti koklerine tutunmasini ve buradan bir direnis dogmasini sagladilar.. Bu direniste ozellikle son aylarda artan, ozel hayata mudahaleler de etkili oldu.. Son olarak Inci Pastanesi, Emek Sinemasi, AKM gibi sembollere uzanan ellere sonunda Gezi Direnisi ile dur dendi..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder